7.2.08

ADİSYON

Download : Octopers5.51.02.zip
Upgrade : OctopusUpg5.zip
Yardım Dsy. :Octoyardim.zip
Video Yardım :fatura_dizayn.zip

Program Özellikleri
* Masa kayıtları ve adisyon takibi.
* Masa aktarımları.
* Masaları dizayn edebilme.
* PDA cihazı desteği ile adisyon alabilme.
* Her masaya garson atayabilme.
* Adisyon çeşidine göre mutfak yazıcısı atayabilme.
* Octopers ticari modul ile tam entegrasyon.
* Üretim modulu desteği.
* Çoklu kullanıcı desteği.
Raporlar; Geniş ve Kullanıcı tanımlı kendine özgü raporlama sistemi ile istenilen rapor kolayca tasarlanabilir.İleriye dönük çalışmalar planlanabilir ve uygulanabilir.
Windows Uyumluluğu; AKINSOFT'un Titizlikle hazırladığı kolay kullanımlı arayüz ile birleşerek kullanıcıya çabuk öğrenme ve kullanım kolaylığı avanatjı sağlamaktadır.
İlişkisel Veritabanı; OctoPers SQL mimari veritabanı ile Microsoft Office programları ile doğrudan ilişki kurabilmektedir. OctoPers kullanıcılara tanınan çok seviyeli erişim hakları ile bilgi güvenliğini garantiler.Sistem yöneticisi (Yetkili Oturum),her kullanıcıya, modül erişim haklarını tanımlayabilir.Kayıtların kimin tarafından değiştirildiği sistemden öğrenilebilir.
Modüller
Masa kayıt, masa grup kayıt,garson kayıtları,hızlı satış ekranı , PDA kablosuz sipariş entegrasyonu ve mutfak ekran modüllerinden oluşmaktadır.
Kullanım Alanları
Restaurant, kafe ve barlarda adisyonları takip etmek için komple çözüm. Ayrıca Wireless desteği olan tüm el terminallerini programımızı kullanabilirsiniz.



Hiç yorum yok: