7.2.08

ONLINE ADİSYON


Demo :
Demo için tıklayınız

Program Özellikleri
* İnternet sitenize sadece bir adet link ekleyerek anında online sipariş sisteminiz olsun. * Wolvox Adisyon programı ile entegre çalışabilme.- Wolvox Adisyon programında yaptınığınız ürün kayıtlarını resimleri ile beraber internette yayınlayabilme. * İnternet üzerinde gelen siparişleri Wolvox Adisyon programı tarafından otomatik izleme. * Kendinize ait üye bilgileri. * Sipariş geldiğinde kayıtlı üyeyi cari kart olarak tanımlayabilme imkanı. * Hızlı ve pratik müşteri sipariş ekranı. * Wolvox Adisyon programından bağımsız çalışabilme imkanı.
AÇIKLAMA : Bu sistem restoranlar için üyelik altyapısı ile kullanılır. Online Adisyon sistemini kullanmak istiyorsanız Genel Merkezimize veya size en yakın çözüm ortağımıza başvurabilirsiniz. İşletmenizin üyelik işlemleri tamamlandığında size bir kullanıcı adı ve şifre verilecektir. Bu kullanıcı adı ve şifre ile sisteme girebilir ürün kayıtlarını yapabilirsiniz. Wolvox Adisyon kullanıyorsanız ürünlerin kaydedilmesi ve siparişlerin otomatik kontrol işlemleri program tarafından otomatik olarak yapılır. Sistem tamamen AKINSOFT sunucuları (www.daprox.com) üzerinden çalışmaktadır.Tek yapılması gereken size verilecek linki halihazırda kullanmakta olduğunuz web sitenize eklemek olacaktır. Üyelik ücretlendirme işlemleri hakkında bilgi almak için "Fiyatlar" linkine tıklayınız.
Modüller
Yönetici kontrol paneli, Müşteri sipariş bölümü, Wolvox Adisyon programından otomatik ürün aktarımı ve sipariş kontrolü modüllerinden oluşmaktadır.
Kullanım Alanları
Web üzerinden online sipariş almak isteyen tüm restaurantlara hitap etmektedir.

Hiç yorum yok: