7.2.08

ASKUŞAK

Program Özellikleri
* Kullanıcı tanımı ve yetkilendirme. * Kişiye göre alt kuşak çocuk listesi ve ağaç şeması. * Kişiye göre üst kuşak anne - baba listesi ve ağaç şeması. * Kişiye göre anne ve babadan kuzen listesi ve ağaç şeması. * Kişiye göre 1. derece akraba listesi (Öz - Üvey) ve ağaç şeması. * Kişiye göre 2. derece akraba listesi ve ağaç şeması. * 4 Kuşak pratik soyağacı şeması. * Eş'e göre alt kuşak çocuk listesi. * Kişi kartından anne, baba ve eş bul seçenekleri sayesinde akraba evliliği kaydetme. * Kayıtlı kişi listesi alma. * İsteğe göre soyağacı şemalarına fotograf ekleme. * Soyağacı şemalarında cinsiyete ve anne - babaya göre renklendirme.
Raporlar; Geniş ve Kullanıcı tanımlı kendine özgü raporlama sistemi ile istenilen rapor kolayca tasarlanabilir.İleriye dönük çalışmalar planlanabilir ve uygulanabilir. Windows Uyumluluğu; AKINSOFT'un Titizlikle hazırladığı kolay kullanımlı arayüz ile birleşerek kullanıcıya çabuk öğrenme ve kullanım kolaylığı avanatjı sağlamaktadır. İlişkisel Veritabanı; AsKusak SQL mimari veritabanı ile Microsoft Office programları ile doğrudan ilişki kurabilmektedir.
Modüller
Kişi kayıtları, anne ve baba tanımları, aşağı ve yukarı doğru soy ağacı raporu ve diagramlar, 1. ve 2. dereceden akrabalar listesi.



Hiç yorum yok: