11.2.08

WOLVOX ERP

Download : Wolvox Programlari
Programın Genel Özellikleri
AKINSOFT WOLVOX ERP E-Business ile sahip oldugunuz gücü keşfedin... Yaygın erişilebilirliği ve kolay kullanımı ile farklı sektörlerde faaliyet gösteren işletmelerin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak nitelikte bir kurumsal çözüm paketi olarak hazırlanan AKINSOFT WOLVOX ERP E-Business, sunduğu etkin kaynak kullanımı sayesinde işletmelerin maliyetlerini düşürüp onlara iş gücü ve zaman avantajı kazandırarak, yatırımlarının kısa sürede verimliliğe dönüşmesini sağlıyor.


* Üretim altyapınızı tek tıkla ve rahatça oluşturabilme imkanı
* Tezgahlarınıza personel atamalarını kolayca ve hızla yapabilme imkanı
* Tezgahlarınızın bakımlarını isteğinize veya standartlarına göre ayarlayabilme
* Üretimin başlama tarihini vurgulayarak bitiş tarihini isteyebilme ;
* Üretimin bitiş tarihini vurgulayarak başlama tarihini verebilme yeteneği
* Ürününüzü oluşturan parçaları rahatça oluşturabilme ve izleyebilme
* Ürün Ağacınızı grafiksel olarak takip edebilme
* Alt ürünlerinizin ne kadar miktarda üretileceğini ve eldeki stokları inceleyebilme
* Tezgahlarınızın üretime başlama ve bitiş tarihlerini grafik üzerinde izleyebilme imkanı
* İş Emirlerinizi, istediğiniz zaman dilimine göre parçalayabilme
* Satın Alma departmanına otomatik sipariş aktarma
* Geciken siparişleri sesli uyar sistemi ile uyarma
* Kalite Kontrollerinizi, en aktif şekilde izleme ve değerlendirebilme imkanı
* Planlanan Maliyetle Sonuçlanan maliyeti karşılaştırabilme
* Personel verimliliğini en ince detaylarına kadar inceleyebilme
* Makine verim potansiyelini raporlarla destekleme
* Sınırsız rapor alma desteği
* Müşterilerinizle aranızdaki ilişkiyi kuvvetlendirme sistemi
* Kar ve zarar ettiren müşterilerinizi tanımlayabilme
* Kampanyalar ve satış fırsatları oluşturabilme
* Müşterilerinize maksimum memnuniyet sağlama
* Toplu Mail ve SMS atabilme
* Müşterilerinizle yapmış olduğunu fiyat teklifi, irsaliye, fatura ve belgeler düzeyinde inceleyebilme
* Aktivitelerinizi önceden planlayarak sesli uyarı sistemi ile size bildirme



ERP Paket 1 in içerdiği modül ve programlar : Wolvox Ön Muhasebe, Cari 1, Cari 2, Kasa, Stok 1, Stok 2, Depo, Fatura, İrsaliye, Teklif, Sipariş, Çek-Senet, Taksit Takip, Döviz Takip Banka, Kartoteks, Transfer, Finansal Analiz, CRM, MRP II Wolvox İnsan Kaynakları, Bordro, Personel Takip.
ERP Paket 2 in içerdiği modül ve programlar : Wolvox Ön Muhasebe, Cari 1, Cari 2, Kasa, Stok 1, Stok 2, Depo, Fatura, İrsaliye, Teklif, Sipariş, Çek-Senet, Taksit Takip, Döviz Takip, Banka, Pazarlama, Kartoteks, Transfer, Finansal Analiz, E-Ticaret (Web Modülü), CRM, MRP II , Wolvox Genel Muhasebe, Wolvox Beyanname, Wolvox Demirbaş, Wolvox İnsan Kaynakları, İş Başvuru Takip, Bordro, Personel Takip, Ziyaretçi Takip,
ERP Paket 3 in içerdiği modül ve programlar : Wolvox Ön Muhasebe, Cari 1, Cari 2, Kasa, Stok 1, Stok 2, Depo, Fatura, İrsaliye, Teklif, Sipariş, Çek-Senet, Taksit Takip, Döviz Takip, Banka, Seri No-Garanti, Pazarlama, Servis, Kartoteks, Transfer, Bonus Sistemi, Finansal Analiz, E-Ticaret (Web Modülü), Basit Uretim, CRM, MRP II - Kalite Kontrol, Wolvox Mobil Satış PDA, Wolvox Genel Muhasebe, Wolvox İşletme Defteri, Wolvox Beyanname, Wolvox Demirbaş, Wolvox İnsan Kaynakları, İş Başvuru Takip, Bordro, Personel Takip, Ziyaretçi Takip, IK Web Modülü



Raporlar; İçerisinde birçok hazır rapor ve form bulunan Wolvox'un rapor uyarlama aracı sayesinde mevcut ve yeni tasarlanacak raporlara yeni filtreler eklenebilir,çeçitli yazı biçimleri,fontlar ve renk kullanılabilir.
Veri Aktarımı; Wolvox,veri aktarım özelliği transfer modülü sayesinde tüm sistem genelinde yer alır ve farklı kaynaklardan ulaşan verilerin konsolidasyonu sağlar.Terminal-Server alt yapısı ile online çalışma şekilleri desteklenir.
Windows Uyumluluğu; Wolvox ile gelen tam Windows uyumunun sağladığı avantajlar,AKINSOFT'un titizlikle hazırladığı kolay kullanımlı arayüz ile birleşerek kullanıcya çabuk öğrenme ve kullanım kolaylığı avantajı sağlar.
İlişkisel Veritabanı; Wolvox SQL mimari veritabanı ile Microsoft Office programları ile doğrudan ilişki kurabilmektedir.
Kullanıcı Yetkilendirme; Wolvox kullanıcılara tanınan çok seviyeli erişim hakları ile bilgi güvenliğini garantiler.Sistem yöneticisi (Yetkili Oturum),her kullanıcıya,şirket bazında modül ve menü seçeneklerine erişim haklarını tanımlayabilir.Kayıtların kimin tarafından değiştirildiği sistemden öğrenilebilir.Ayrıca silinen kayıtları yetkili oturumu ile geri alma imkanı sağlar.
Wolvox ile daha verimli çalışmak , karlılığı ve hizmet kalitesini artırmak artık çok kolay.



Modüller
Çok Kullanıcılı ERP. MRP II, CRM, Cari, Kasa, Stok, Fatura, Çek-Senet, İrsaliye, Teklif, Sipariş, Döviz Takip, Depo, Banka, Kartoteks, Pazarlama, Seri No-Garanti Takip, Taksit Takip, Barkod Basımı, Seri Senet Basımı, Valörlü Hesap.Servis, Üretim, Bonus Sistemi



Kullanım Alanları
AKINSOFT Wolvox, ERP, MRPII, CRM, Muhasebe ve Ön muhasebe Programı kullanılan tüm ticari işletmelerde kullanılır. Tekstilciler, Üretim, Toptancılar, Yedek Parçacılar, Telefoncular, Mobilyacılar, Marketler, Mağazalar, Petroller, Pazarlamacılar, Döviz büroları, Beyaz eşyacılar, Mali Müşavirler, Hizmet Sektörü.

Hiç yorum yok: