7.2.08

MÜSTAHSİL

Download : Octopers5.51.02.zip
Upgrade : OctopusUpg5.zip
Yardım Dsy. :
Octoyardim.zip
Video Yardım:
fatura_dizayn.zip

Program Özellikleri
* Müstahsil ve müşteri takibi.
* Mal girişi, müşteri ve müstahsil faturası düzenleyebilme.
* Kap/Rehin tanım ve hareketleri.
* Navlun, hammaliye ve stopaj işleyebilme.
* Süt müstahsiliyle tam uyumlu çalışma yapısı.
* Harici masraf tanımlayabilme hizmeti.
* Çoklu kullanıcı desteği.
* Gelişmiş yedekleme ve geri yükleme sistem.
Raporlar; Geniş ve Kullanıcı tanımlı kendine özgü raporlama sistemi ile istenilen rapor kolayca tasarlanabilir.İleriye dönük çalışmalar planlanabilir ve uygulanabilir.
Windows Uyumluluğu; AKINSOFT'un Titizlikle hazırladığı kolay kullanımlı arayüz ile birleşerek kullanıcıya çabuk öğrenme ve kullanım kolaylığı avanatjı sağlamaktadır.
İlişkisel Veritabanı; OctoPers SQL mimari veritabanı ile Microsoft Office programları ile doğrudan ilişki kurabilmektedir.
Kullanıcı Yetkilendirme; OctoPers kullanıcılara tanınan çok seviyeli erişim hakları ile bilgi güvenliğini garantiler.Sistem yöneticisi (Yetkili Oturum),her kullanıcıya, modül erişim haklarını tanımlayabilir.Kayıtların kimin tarafından değiştirildiği sistemden öğrenilebilir.
Modüller
Mal Girişi, müstahsil faturalandırma, kap/rehin tanımları, KDV raporları, müstahil raporları, mal bazında satış raporu, kap bakiyeleri, stok tanımları, raporlama modüllerini içermektedir.
Kullanım Alanları
Çok kullanıcılı Müstahsil otomasyonu, sebze hali, meyve hali, süt sektöründe faaliyet gösteren müstahsillere ve kap giriş - çıkışı yapan işletmelere hitap etmektedir.

Hiç yorum yok: